Historiek trader grondstoffen veevoeder en mengvoeder

Van makelaarskantoor in grondstoffen voor veevoeder naar trading NV


In 1984 richtte bezieler en stichter Willy Debouver in Meulebeke, België een makelaarskantoor in veevoeder en landbouwgrondstoffen op: PVBA Willy Debouver. De Belgische mengvoederindustrie was zijn eerste afzetmarkt.

Om de nationale en internationale trading in landbouwgrondstoffen en bijproducten voor veevoederfabrikanten en de mengvoederindustrie uit te breiden werd in 1994 NV Trading Flanders Company opgericht. Vandaag neemt zowel klant als leverancier onze verkorte benaming TRAFLACO NV in de mond.

 

Een familiebedrijf waar u op kunt rekenen


Ook al kennen we een sterke groei en zijn we intussen geëvolueerd van nationale naar internationale trader, TRAFLACO NV is nog steeds een familiebedrijf. Door een sterk gefundeerde organisatie, grote flexibiliteit en een duidelijke eigen visie zijn vader Willy, zoon Kristof en schoonzoon Filip gewaardeerde handelspartners voor de nationale en internationale markt binnen het domein van de mengvoederindustrie en de veevoederfabrikanten.

Vandaag stelt TRAFLACO NV alles in het werk om haar klanten uit de mengvoederindustrie in België en Frankrijk te adviseren over de beste aankoopprijs voor landbouwgrondstoffen en hun bijproducten. Daarnaast breidt ons bedrijf uit naar diverse Europese landen.


Contacteer ons team voor professioneel advies op maat!