Onze doelen: internationale trading landbouwgrondstoffen

TRAFLACO NV: trading company met een duidelijk doel


TRAFLACO NV heeft met zowel haar klanten als leveranciers een nauwe en professionele samenwerking weten op te bouwen op de internationale markt van landbouwgrondstoffen en hun bijproducten. Als trader binnen de veevoeder- en mengvoederindustrie heeft TRAFLACO NV tot doel deze synergie internationaal verder uit te bouwen.
 

De toekomst is vandaag


Met België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is de eerste stap tot internationale uitbreiding gezet. Een kwalitatieve dienstverlening, jarenlange ervaring in de sector en een gedegen marktkennis zijn onze troeven. Hiermee betekent TRAFLACO NV vandaag een meerwaarde voor zowel haar nationale als internationale klanten uit de mengvoederindustrie en de veevoederfabrikanten.

Elke dag verlegt TRAFLACO NV haar grenzen en richt nu haar focus op potentiële klanten uit andere Europese landen die een beroep kunnen doen op onze trading vaardigheden. Van daaruit bouwt TRAFLACO NV stap voor stap verder aan een stevige en gewaardeerde positie op de hele Europese markt met producten van hoogwaardige kwaliteit.


Wenst u meer informatie? Contacteer ons!
Ons team biedt u graag advies over de huidige meest voordelige prijzen op de internationale markt.