Traflaco NLTraflaco NLTraflaco NLTraflaco NLTraflaco NL

landbouwgrondstoffen en bijproducten

TRAFLACO NV: uw trading onderneming voor landbouwgrondstoffen en bijproducten

Als trading onderneming voor landbouwgrondstoffen en hun bijproducten is TRAFLACO NV een vaste waarde. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de mengvoederindustrie en de logistieke verhandeling van landbouwgrondstoffen is TRAFLACO NV zowel nationaal als internationaal een gewaardeerde handelspartner.

Grondstoffen en bijproducten van hoogwaardige kwaliteit op de internationale markt

Dankzij haar ervaring op de internationale markt verhandelt TRAFLACO NV grondstoffen en bijproducten van hoogwaardige kwaliteit. Wheatglutenfeed en Cornglutenfeed bijvoorbeeld zijn bijproducten van respectievelijk tarwe en maïs die door TRAFLACO NV verhandeld worden vanuit Nederland en Frankrijk. Andere producten, zoals sojaschroot zijn afkomstig van Brazilië en Argentinië. Meer informatie over ons gamma producten vindt u verder op deze website.
 
De mengvoederindustrie vertrouwt op TRAFLACO NV

Naast de verhandeling van landbouwgrondstoffen en bijproducten, doen klanten uit de mengvoederindustrie en veevoederfabrikanten ook een beroep op TRAFLACO NV voor advies. TRAFLACO NV analyseert voor u de snelwijzigende prijsevoluties en adviseert u over de best beschikbare aankoopprijzen voor landbouwgrondstoffen op de internationale markt.

TRAFLACO NV evolueert dagelijks en richt haar focus op potentiële klanten in de mengvoederindustrie uit verschillende Europese landen op zoek naar grondstoffen en bijproducten. Lees meer over onze doelen en ons team dat steeds tot uw dienst staat voor meer informatie en advies!